Wie is Norbert?

Luisterend, zonder oordeel

Mensen die mij leren kennen vinden mij prettig in de omgang, empathisch en zeggen dat ik goed kan luisteren. Zonder oordeel. 

Je mag er zijn, voelt je vrij en je wilt dat ik zaken hoor die je hoog zitten. Je voelt je op je gemak en je wordt door mij getriggerd om het beste uit je zelf te halen. 

Je komt door mij op ideeën over jezelf die je nooit hebt geweten maar die wel in je zitten. Dit komt door mijn inlevingsvermogen.

Ik werk zeer gemotiveerd en hou ervan om creatief aan de slag te gaan, zodat er een op jou afgestemde route wordt geboden.

Van anderen hoor ik dat zij mij een toegankelijk persoon vinden, zij voelen zich op hun gemak en zo bereik ik gemakkelijk de kern waar het om draait. Mijn kracht en ervaring - het coachen van anderen – heb ik ruim 20 jaar ingezet binnen senior management en board bij internationale concerns. Mensen laten groeien met de talenten die ze in zich hebben. Zodat ze succesvoller worden in hetgeen ze doen.

Deze passie, aangevuld met kennis van toegepaste psychologie, is mijn basis om de client verder te helpen en een weg te vinden in het weten en bereiken van de eigen doelen. Als coach heb ik verdieping verkregen van technieken uit de NLP Practitioner, NLP Master Practitioner en Master Coach IANLP opleidingen.


Geïnteresseerd geraakt?

Neem nu contact op voor het plannen van een vrijblijvend orientatiegesprek.


de kwantumsprong logo

Telefoon: 06 400 30 317

Mail: info@dekwantumsprong.euContactformulier


Copyrights © 2018